29 juli 2011

Zomaar

Zomaar vergeet ik een hele maand lang te bloggen. Ik zou het niet eens vergeten noemen eigenlijk, ik ben gewoon laks.
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je heel veel dingen in je hoofd hebt die je wilt doen, en hoeveel tijd te over je ook hebt, je doet ze niet. Ik doe ze gewoon niet. Ik weet dat als ik de dingen doe ik mezelf daarmee gelukkiger maak. En TOCH doe ik het niet. En ik denk dat ik wel weet hoe het komt; ik wil te veel en als ik niet weet waar ik moet beginnen, sla ik gewoon een hele andere weg in en doe ik eigenlijk alles behalve wat ik wil.
Ik moet daar echt verandering in brengen... Hierbij, een begin. Ik was al heel lang van plan een blogbericht te schrijven!


Eerst dan het belangrijkste nieuws; ik ben over naar VWO5! Whoopie! Ik stond 3 onvoldoendes, maar tijdens de rapportvergaderingen hebben de leraren toch besloten om me over te laten gaan. Ik moet nu wel voor een aantal vakken extra leren in de zomervakantie, maar ja, dat- of een heel jaar overdoen...

En toen was het zomervakantie!!! Eindeluuuk. En nu issie alweer bijna voorbij. Ik ben 2 weken weggeweest naar Kreta, in de buurt van Chersonissos. Aanstaande dinsdag ben ik weer weg; 8 dagen naar Cornwall (daar woont m'n tante) met mijn moeder en mijn broer. Ik heb haar nog nooit ontmoet dus ik heb er wel zin in!

Ik heb nu een account op LookBook. LookBook is een website waar je foto's van je outfits op kan posten en aan fashion freaks over de hele wereld kan laten zien! Ik kan uren blijven neuzen op lookbook, er staan zoveel mooie foto's op!
Dit is de foto die ik er gisteren op heb gezet. Taken by Marinda!

16 augustus gaat 1 van mijn liefste vriendinnen trouwen!! Ik heb in Griekenland 2 geweldige jurkjes gekocht, 1 voor de ceremonie en een avondjurkje. Ik ben heeeel benieuwd naar de bruid (: !Geen opmerkingen:

Een reactie posten